Cougar CO4206003 Track 3 wiel trolley

Cougar Track golftrolley

Fastfold Flat trolley zwart grijs

Fastfold Flat golftrolley

Cougar Track golftrolley

Cougar CO4206004 Track Golftrolley is een zeer robuuste en stevige basic golfkar die in 2 stappen, in- en uitklapbaar is. Door de brede wielbasis en grote wielen heeft deze golftrolley een hoog loopcomfort. Het handvat is in hoogte verstelbaar en voorzien van zacht schuimrubber. Gewicht: 6,9 kg.

Kleur: zwart/rood.

Regular Price € 139,95 Special Price € 99,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Cougar Track Golftrolley is een zeer robuuste en stevige basic golfkar die in 2 stappen, in- en uitklapbaar is. Door de brede wielbasis en grote wielen heeft deze golftrolley een hoog loopcomfort. Als u de trolley op een heuveltje parkeert, zal de golfkar met uw tas veilig blijven staan, door gebruik te maken van de voetrem. Het handvat is in hoogte verstelbaar en voorzien van zacht schuimrubber. Deze mooie golftrolley van Cougar is voorzien van verschillende accessoires zoals een scorekaart houder, ballen netje en bekerhouder. Afmetingen ingeklapt: 88 x 29 x 29 cm, gewicht: 6,9 kg.

Het opvouwen en uitklappen gaat zeer gemakkelijk doormiddel van korte bewegingen waarbij het is niet noodzakelijk om de golftas van de kar halen, zeer praktisch.

Het in hoogte verstelbare handvat is uitgerust met:

  • Scorekaarthouder
  • Golfballen net
  • Drinkberkerhouder
  • Inclusief parapluhouder
  • Elastieken cartstraps , geschikt voor cartbags en standbags

 

Meer informatie
KleurRood