Intersocks 724-900 Golf Crew sokken

Intersocks Golf Crew sokken 1+1 gratis

Backtee sokken 3-Pack

Backtee sokken 3-Pack

Intersocks enkel sokken 1+1 gratis

Intersocks 723-100 enkel sokken. Dankzij z'n iets lagere schacht ten opzichte van de Intersocks Golf Crew, de ideale all-round golfsok. Hij biedt de beste bescherming bij kouder weer en blijft comfortabel als het wat warmer is. De sok geeft extra ondersteuning aan het enkelgewricht voor een stabiele 'stance' en een optimaal rendement van uw swing.
Wanneer u nu 1 paar besteld, ontvangt u 1 paar gratis. Niet te combineren met andere (intersocks)sokken.

Kleur: wit / grijs

Regular Price € 14,95 As low as € 6,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Intersocks Golf Ancle is dankzij z'n iets lagere schacht ten opzichte van de Intersocks Golf Crew, de ideale all-round golfsok. Hij biedt de beste bescherming bij kouder weer en blijft comfortabel als het wat warmer is. De sok geeft extra ondersteuning aan het enkelgewricht voor een stabiele 'stance' en een optimaal rendement van uw swing. Dus steun waar nodig en dankzij de ingeweven 'airtubes' ventilatie waar gewenst! Het naadloze teenstuk voorkomt irritatie en minimaliseert de kans op blaren. De speciale Skinlife vezel neutraliseert effectief de bacteriën, die zweetvoeten veroorzaken. Voorzien van uitgekiende elastische delen die de sok onder alle omstandigheden op z'n plaats houden om rimpelvorming- en dus blaren - te voorkomen.Met deze Intersocks Golf Ancle haalt u het optimale rendement uit uw dure golfschoenen, seizoen na seizoen!

Features: - Achilleshielbescherming
- Ventilatietubes rond voet en wreef
- Extra ventilatie rond manchet
- Anatomisch vormgegeven linker
- en rechtersok - Versterkte hiel
- Versterkt teenstuk
- Teenstuk met platte naad voor irritatievrij comfort
- Extra comfortabele padding rond wreef en voetbed

Samenstelling: 78% Polyamide 20% Polyamide Skinlife* 2% Elastane

* Skinlife is een geavanceerde nieuwe vezel die dankzij een antibacteriële werking, zorgt voor een natuurlijk evenwicht van de huid
Advies verkoopprijs 14,95€

Wanneer u nu 1 paar besteld, ontvangt u 1 paar gratis. Niet te combineren met andere (intersocks)sokken.