Levering:

Wij verzenden uw pakket(ten)met DHL naar u thuis of naar een ander aangegeven adres. Binnen 24 uur proberen wij uw bestelling te verzenden. Mocht er onverhoopt toch wat vertraging zijn, dan nemen wij contact met u op. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Daarom is het erg belangrijk een goed telefoonnummer in te vullen. Onze verzendkosten zijn voor Nederland € 4,95, België € 7,95 en overige landen € 9,95. Als wij een verzendlabel aanmaken, ontvangt u een mailtje met de mededeling dat uw bestelling is aangeboden bij de vervoerder. Als deze vervolgens (meestal ‘s nachts) wordt verwerkt, kunt u het pakket volgen via de track code. In de meeste gevallen levert de vervoerder de volgende dag uit op het aangegeven adres. Heeft u geen mail (tracktrace) van de vervoerder ontvangen, kijk dan in uw spam-box.


Ruilen:

Wanneer u een artikel wilt ruilen, neem dan contact met ons op via de mail info@golfoutlet.nl. Vermeld hier in uw ordernummer en wat u graag zou willen ruilen. Ruilen is mogelijk, echter alleen voor hetzelfde artikel, in een andere maat of kleur. Wenst u een totaal ander artikel, dan dient u een nieuwe bestelling te plaatsen.


Retouneren:

Als u iets besteld heeft en u wilt dit om één of andere reden retour sturen, heeft u daar 30 dagen de tijd voor. Bij elke bestelling zit een formulier met een beschrijving wat te doen bij retourneren, inclusief het retouradres. Mocht deze er onverhoopt niet in zitten, dan vragen wij u retouren te sturen naar

Golfoutlet.nl
Huizerweg 14
1402 AA Bussum
O.v.v. Order nr.


Als het retourpakket bij ons binnen is, hebben wij een wettelijke verplichting om uw geld binnen twee weken terug te storten. Wij streven er echter naar om dit vrij direct, uiterlijk binnen enkele dagen aan u terug te storten. Als u het pakket retour zendt, schiet u de verzendkosten eenmalig voor. Wij zullen de eerst gemaakte verzendkosten extra aan u terugstorten, zodat wij beide 1x verzendkosten voor onze rekening nemen.


Klachtenafhandeling:

Wanneer u een klacht heeft, betreuren wij dit zeer. Neem dan ook contact op via de mail info@golfoutlet.nl. Het liefst meteen met foto’s van het probleem, ordernummer of aankoopdatum. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en proberen deze klacht dan zo spoedig met u op te lossen.


Privacy verklaring:

Wij werken naar de richtlijnen van de nieuwe privacywet. Deze is op 25 mei 2018 ingegaan: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).Wij doen verder niets met de door u opgegeven persoonsgegevens.


Gegevens:

Winkel adres:                                   
Golfoutlet.nl                                      
Huizerweg 14                                   
1402 AA Bussum                             
035-6975550

Factuur adres:
Pouw Trading
Hamerstraat 45
1402 PR Bussum

BTW-identificatienummer: NL001909213B27
Omzetbelastingnummer: 167708417B01

Bankrelatie:
Pouw Trading - NL 09 RABO 0343724243