Welkom op de website van golfoutlet.nl

Golfoutlet.nl is een site waar u golfkleding, golfschoenen en accessoires kan vinden met kortingen van 30% tot wel 80% op de reguliere winkelverkoopprijs.
Tevens hebben wij een winkel in Bussum waar u vrijblijvend kan komen passen tegen dezelfde kortingen.

Wij kunnen deze kortingen bieden omdat wij partijen inkopen. Deze partijen betrekken wij van curatoren bij faillissementen, monster partijen bij diverse merken, restanten bij reguliere golfshops of overstock bij de bekende merken in het binnen- en buitenland. Het voordeel van een winkel zoals deze is, dat het altijd goedkoper is dan in de reguliere golfshops maar vooral dat de collecties heel snel wisselen.

Soms zijn het enkele stuks maar meestal hele maatseries dus regelmatig even komen kijken is wat wij onze klanten altijd adviseren. Onze klanten komen vanuit de wijde omgeving maar niet alleen golfers. Onder onze klanten zitten ook veel andere buitensporters zoals nordic-walkers, hardlopers, wandelaars, fietsers, tennissers, skiërs etc. De kwaliteit van de golfkleding en vooral de technisch aspecten hiervan zoals waterdichtheid, winddichtheid, bewegelijkheid van de stof en vooral de ademende werking van de stoffen die de merken hierbij gebruiken zijn perfect voor alle buitensporten.